SPIRITUAL EVENTS

Receiving constant guidance, teaching and insights form Spirit has enabled me to have various experiences throughout my life which proved to be of great help in overcoming various life challenges. 

I realized that sharing these lessons and techniques can also be of assistance to others and this led me to developing a number of workshops, by combining the learning received from the Higher Beings with theoretical information gathered from various sources.  

The classes are providing a warm and enjoyable environment, where each participant is encouraged to embrace and share their own experience for their highest good. They also provide an opportunity for meeting like-minded people, which is always helpful in easier trusting and accepting of one's own abilities and skills.


Beginners as well as those who are more advanced on their spiritual path are equally welcome and all needed materials will be provided.

 
New Moon Tor activation 4.jpg
The harvest of light.jpg

AQUARIUS NEW MOON ACTIVATION

Anchoring the 2020 energies of the Age of Aquarius

Friday, 24.01.2020
7:00 PM to 8:00 PM

The Tor

Glastonbury

Duration: 1h

Free event

THE HARVEST OF LIGHT

Manifest your abundance

Sunday, 22.09.2019

10:00 AM to 5:00 PM

The Goddess House

Glastonbury BA6 9EJ

Duration: 7h

Tickets: GBP 48

Mandala - Sun.jpg
Once upon a time.jpg

CELEBRATION OF LIGHT

Summer Solstice meditation

Sunday, 23.06.2019

3:00 PM to 5:00 PM

Online class

Duration: 2h

Tickets: GBP 13.31

ONCE UPON A TIME

Inner Child Healing

Sunday, 16.12.2018
12:00 PM to 5:00 PM

Space 88

London ​W1U 6HR

Duration: 5h

Tickets: Donation

Inner light.jpg
Drawing 10.jpg

LOVE YOUR LIGHT

Life Beyond Fear

Sunday, 10.03.2019
5:00 PM to 8:00 PM

Sunday, 17.03.2019

1.30 PM to 4.30 PM

Online class

Tickets: GBP 14.45-18.72

JOURNEY OF YOUR SOUL

Life Purpose Activation

Sunday, 20.01.2019
1:00 PM to 6:00 PM

The Light Zone

London ​NW6 3DB

Duration: 5h

Tickets: GBP 35 - 40

Drawing 04.jpg
manipura-mica.jpg

CONSCIOUS CONNECTIONS

Healing Relationships

Sunday, 11.11.2018
11:00 AM to 3:00 PM

Space 88

London W1U 6HR

Duration: 4h

Tickets: GBP 35

BALANCING YOUR PERSONAL POWER

Assume your own power

Saturday, 06.10.2018
1:00 PM to 5:00 PM

Space 88

London W1U 6HR

Duration: 4h

Tickets: GBP 31-37

 

DETAILS

You can find more information about the upcoming events by visiting Namura's Eventbrite page.

 

NAMURA'S WORLD

+44 7479 145 045

56 The Roman Way, BA6 8AD Glastonbury

©2018 by Namura's World